Zapiekanka z udek i ryżu

Zapiekanka z udek i ryżu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka kurczaka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Udka pokroić na połówki, przyprawić i lekko podsmażyć na patelni, na tłuszczu. Następnie poukładać w brytfannie. Na to dać wysmażoną cebulę, pieczarki, a na to równo wysypać 2 szkl. ryżu i zalać 4 szkl. wody, dodać przyprawy i kostkę rosołową i zapiekać ok. 1 godz.

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat