Sałatka z patisonów

Sałatka z patisonów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • patison

    kilka szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Patisony namoczyć na 2 godz. Do słoików dać koperku, troszkę chrzanu, ziele angielskie, liść laurowy, gorczycę i marchewkę pokrojoną w plasterki. Następnie poukładać patisony i zalać zalewą.
Zalewa:
9 szkl. wody, 3 płaskie łyżki soli, 3 łyżki cukru.
Pasteryzować 25 minut.

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat