Zimne jabłko

Zimne jabłko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • syrop grenadine

    15 ml
  • sok jabłkowy

    50 ml
  • lody

    80 g
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Zimne jabłko

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą w mikserze. Przelewamy do kieliszka do szampana i podajemy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

adam1f 31.01.2014 19:22
musi być pyszne
Justyna Jussstiii 05.09.2011 09:55
super
halina17 12.04.2011 11:33
Z jakiej książki korzystasz?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat