Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wege Kebab

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

farsz

kapusta pekińska 4 liscie
pomidor pol szt
kukurydza w puszce 1 garsc
ogórek konserwowy 1 szt
cebula czerwona 1 plaster
awokado pol szt
oliwa 1 lyzka
papryka czerwona 1/4 szt
sok z cytryny pol lyzeczki

sos

majonez tradycyjny 1 lyzka
Musztarda delikatesowa Prymat pol lyzeczki
ketchup łagodny 1 lyzka

dodatkowo

pita 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wege Kebab

wszystkie skladniki poza awokado I pomidorem kroimy na drobno i mieszamy z oliwa i sokiem z cytryny.Nadziewamy pite i wkladamy do piekarnika na 5 min na 170 s.Nastepnie kroimy awokado i pomidora i wkladamy do gotowej pity.
Przygotowanie sosu:wszystkie skladniki mieszamy ze soba.Podajemy z gotowa pita

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 16.09.2016 13:27
interesująca propozycja
ekspansja-smaku 09.09.2016 09:55
Ciekawa propozycja, kebab na pewno jest pyszny
Diana Rusiłowicz 09.09.2016 01:01
Smacznie i ładnie podane :)
2milutka 08.09.2016 09:25
fajny pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak