sałatka własna

sałatka własna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebulka konserwowa

    1 słoik
  • seler w paskach

    1 słoik
  • ananas w puszce

    6 plastrów
  • jajko ugotowane na twardo

    5
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania sałatka własna

Jajka na twardo siekamy, dodajemy do nich cebulkę, kukurydzę i selera. Ananasa kroimy w kostkę i dodajemy do sałatki. Na koniec dodajemy majonez i wszystko mieszamy. Podajemy schłodzone.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

kielcok1 05.01.2012 15:27
no i fajnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat