Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka dla juniora

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miruna bez skóry 100 g
Zioła prowansalskie suszone Prymat duża szczypta
cytryna 1 plasterek

Porada

Wybieram mirunę bo wiem że nie trafi się tam ość :)

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka dla juniora

Kawałek ryby odmarzamy. Gotujemy na parze posypane ziołami prowansalskimi i z plasterkiem cytryny na wierzchu. Rybkę gotować na parze ok 15-20minut. Dodajemy na obiad.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak