Rumiana dzikuska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • syrop Granadine

    do smaku
  • sok bananowy

    100 ml
  • sok cytrynowy

    15 ml
  • lody

    80-100 g
  • oda sodowa

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki mieszamy z lodem w mikserze. Przelewamy do wysokiej szklanki. Dolewamy wodę sodową i syrop. Przystrajamy na wierzchu bitą śmietana i owocem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
malenkaaa_85 13.04.2011 13:34
Ciekawe jak to smakuje:P
Małgorzata113 13.04.2011 12:28
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat