pasztetowy półmisek Wielkanocny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pasztet

    4 (domowy z jajkiem)
  • pasztet

    5 plastrów
  • pasztet

    5 (z suszonymi śliwkami)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pokroić w grube plastry pasztet z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130004/pasztet-domowy-z-jajeczna-wkladka.html i ułożyć na półmisku, obok ułożyć po 5 grubych plastrów pasztetu z suszonymi śliwkami z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130005/pasztet-domowy-z-suszonymi-sliwkami.html oraz pasztetu tradycyjnego z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130007/pasztet-domowy-tradycyjny.html

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Janek1 25.04.2011 15:58
apetyczny półmisek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat