ostrygi w bekonie

ostrygi w bekonie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ostrygi

    20 dkg
  • bekon

    20 plastrów
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania ostrygi w bekonie

gotowane ostrygi ossuszam i zawijam w plasterki bekonu, a końce przymocowuję wykałaczkami, całośc podsmażam na patelni bez tłuszczu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

sznycel 13.08.2012 18:51
małe i wykwintne przekąski

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat