Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ostrygi w bekonie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ostrygi 20 dkg
bekon 20 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: ostrygi w bekonie

gotowane ostrygi ossuszam i zawijam w plasterki bekonu, a końce przymocowuję wykałaczkami, całośc podsmażam na patelni bez tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 13.08.2012 18:51
małe i wykwintne przekąski

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak