Przepis i sposób przygotowania na: matiasy z cebulką
Ja zalewałam dwa razy i moczyłam po 5 minut.
Gdy zalewa z cebulą już wystygnie, dodajemy pokrojone śledzie, groszek i majonez.
Nie solimy.
1/2 kg cebuli | |
Puszka groszku zielonego konserwowego | |
mały majonez | |
1 szklanka wody | |
2 łyzki cukru | |
2 łyżki octu 10% | |
pieprz kolorowy ziarnisty 20 ziarenek | |
ziele angielskie całe 5 ziaren | |
liście laurowe Prymat 3 szt. | |
matiasy | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: