Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś i boczek ze szparagami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

antrykot wołowy 1

Porada

Jako, że składników potrzebnych do przygotowania potrawy jest sporo - zacząłem od mise en plac, czyli przygotowania potrzebnych rzeczy: szparagi umyłem, osuszyłem i odłamałem im zdrewniałe końcówki; łososia wyjąłem godzinę wcześniej z lodówki, żeby „

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś i boczek ze szparagami

Jako, że składników potrzebnych do przygotowania potrawy jest sporo - zacząłem od mise en plac, czyli przygotowania potrzebnych rzeczy: szparagi umyłem, osuszyłem i odłamałem im zdrewniałe końcówki; łososia wyjąłem godzinę wcześniej z lodówki, żeby „doszedł” to temperatury otoczenia. Pokroiłem chleb, narwałem niedużą garstkę liści bazylii i przystąpiłem do pracy, która sama w sobie zajmuje około 20 minut, a mianowicie:

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak