Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w koperkowym sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaj 8 szt
sos białego 1 op
koperku 2 pęczki
pieprzu 1/2 łyżeczki
śmietany 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w koperkowym sosie

Jajka ugotować na twardo i obrać ze skorupek. Sos biały przygotować wg przepisu na opakowaniu, a następnie dodać powoli śmietanę i pieprz, intensywnie mieszając, i starając się nie dopuścić do gotowania się sosu. Na końcu dodać pokrojony koperek. W tak przygotowanym sosie umieścić jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cynamonka 11.01.2013 20:30
myślałam, że podasz przepis na sosik a nie gotowca ;p

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak