Grzanki do zupki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • baton

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Baton kroimy w kosteczkę. Dużym udogodnieniem jest kupiony już pokrojony baton. Pokrojoną kostkę przekładamy na rozgrzaną patelnię. Czekamy aż się zarumieni i podajemy z zupką np. szczawiową, serową :)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jadwiga/Jaga85 12.07.2014 15:37
ja rumienie na odrobinie masła- polecam!!
gibli 12.07.2014 08:44
lubię takie)
halinah 12.07.2014 08:03
prosto i szybko :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat