Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki do zupki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baton

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki do zupki

Baton kroimy w kosteczkę. Dużym udogodnieniem jest kupiony już pokrojony baton. Pokrojoną kostkę przekładamy na rozgrzaną patelnię. Czekamy aż się zarumieni i podajemy z zupką np. szczawiową, serową :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jadwiga/Jaga85 12.07.2014 15:37
ja rumienie na odrobinie masła- polecam!!
gibli 12.07.2014 08:44
lubię takie)
halinah 12.07.2014 08:03
prosto i szybko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak