Pieczeń rzymska

Opublikowano: 28.03.2011
Pieczeń rzymska
Pieczeń rzymska

Impreza sie udała ,zaczeła sie w sobotę a  skończyła w niedzielę :)

Jedzonko Smakowało gościom oraz " Soser " był również .

Pieczen rzymską zrobiłam a to połowa sukcesu ,robiłam pierwszy raz w życiu i wyszła  bardzo smaczna .

80 deko łopatki najlepiej świeżej i zmielonej w domu ,wiesz co jesz :)

sos czyli

sól ,pieprz

soser

ser

ogórek

jajko

Zmieliłam łopatkę dodałam jajko sól  pieprz  i wode wymieszałam i rozwałkowałam równo posmarowałam  chyli posypałam soserem na to połozyłam ser w plastrach na to jako oraz ogórek korniszonek. Zawinełam w rulonik i do pieca w foli aluminiowej piekłam 1 godzinę nastepnie zdjelam folie i piekłam jeszcze 20 minut do zarumienienia

 

Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

prymat