Kurczakowy kebab na frytkach X

Składniki
Frytki usmażone na oleju -600g
Kapusta pekińska cienko pokrojona -1/2małej główki
Piersi drobiowe pokrojone w kostkę -400 g
Pomidory świeże pokrojone w talarki -2 szt duże
Przyprawa -Kebab-Gyros
Majonez
Keczap
Sos czosnkowy
Papryka słodka, sól i pieprz do smaku.
Tłuszcz do smażenia mięsa
Etapy przygotowania
Piersi z kurczaka kroimy w kostkę
Wrzucamy mięso na rozgrzaną patelnię z tłuszczem, dodajemy przyprawę kebab-gyros, paprykę, sól i pieprz.
Smażymy na złoty kolor.
Gdy mięso jest gotowe, nakładamy na talerze gorące frytki, na frytki pierś z kurczaka, majonez, kapusta pekińska, pomidory, sos czosnkowy, kapusta i to polać keczapem.