Krokiety z parówką i pieczarkami

SKŁADNIKI: Ciasto mąka -2 szkl mleko- 1 szkl woda - 1 szkl sól jajka - 1 szt parówki -4 szt pieczarki -5 szt ser żółty starty -4 łyżki keczup tłuszcz do smażenia bułka tarta -3 łyżki
PRZYGOTOWANIE:
CIASTO NALEŚNIKOWE:
Mąkę wsypać do miski,dodać jajko,sól, wodę i mleko,zmiksować. Tłuszcz rozgrzać na patelni,smażyć naleśniki z obu stron na złoty kolor.
NADZIENIE:
Parówki obrać z osłonek,przekroić wzdłuż,ale nie do końca. Pieczarki umyć, osączyć, cienko poszatkować, udusić na tłuszczu. Doprawić pieczarki solą i pieprzem. Ostudzone pieczarki nakładać do parówek, posypać serem, polać keczupem. Naleśniki zwinąć w rulon, maczać w roztrzepanym jajku z solą i pieprzem. Panierować naleśniki w tartej bułce. Smażyć krokiety na złoty kolor. Podawać polane keczupem