Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki śledziowe

Łatwe i szybkie w przygotowaniu, idealne na zakrapiane imprezy

 Koreczki śledziowe

SKŁADNIKI:

rolmopsy -1 słoik

ogórek kwaszony -1 szt

papryka marynowana -2 strąki

 PRZYGOTOWANIE:

Filety wyjąć z zalewy, osączyć na sicie. Paprykę i ogórka pokroić w cienkie paseczki. Na każdym filecie ułożyć po kawałku każdego warzywa. Filety zwijać w ruloniki, spinać wykałaczką. Półmisek udekorować cebulką wyjętą z rolmopsów. Na cebulce ułożyć koreczki śledziowe, udekorować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak