barszcz czerwony

barszcz czerwony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wywar mięsno-warzywny

    4 szklanki
  • buarki

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Buraki umyć, obrać i zetrzeć na tartce włożyć do gotującego się wywaru i doprawić do smaku. Gotować do miękkości. Podawać z pasztecikami posypane zieleninką.

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

30.12.2013 16:32
pyszny barszcz

Marybeth

13.09.2011 06:37
Lubię.

MAŁY

19.03.2011 19:22
smacznie

MAŁY

19.03.2011 19:22
smacznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat