Zrazy cioci czesi

Zrazy cioci czesi

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • poniżej w przygotowaniu

    ; )
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

* Składniki:
* 40dag polędwicy wieprzowej
* słoik ogórków konserwowych
* 2 duże marchewki
* 1 duża cebula
* sól,pieprz,przyprawa do mięsa

Bardzo smaczne !
Etapy przygotowania

1.Mięso pokroić w plasterki o grubości 1,5cm do 2cm.Rozbić jak na schabowe przyprawić i odstawić na kilka minut.

2.W tym czasie ogórki,marchewkę i cebulkę pokroić w słupki.

3.Na plasterek mięsa położyć po dwa słupki każdego warzywa zwinąć w rulonik spiąć wykałaczką.

4.Gotowe zrazy obtoczyć w bułce tartej i podsmażyć na oleju.Przełożyć do garnka podlać wodą i tuszyć aż będą miękkie.

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat