Fasola po Bretońsku

Fasola po Bretońsku

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola Jaś

    0,5 kg
  • papryka

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Namoczyć z dnia na dzień ½ kg fasoli. Gotować. Gdy zmięknie dodać pokrojone wędliny ( boczek, mięso ), ziele angielskie, liść laurowy, paprykę, 2 kostki magi.
Dodać zasmażoną cebulkę, zasmażkę, 2 łyżki przecieru pomidorowego, szczyptę majeranku. Zagotować.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

malaczarna23

24.12.2011 08:05
uwielbiam

rakow2

11.10.2011 17:42
bardzo lubię

kotlet

06.09.2011 22:59
rewelacja

ronald88

28.08.2011 12:54
super

ronald88

28.08.2011 12:54
super

ronald88

28.08.2011 12:53
super

aacaac

23.07.2011 14:34
LUBIĘ

Adamorek

26.03.2011 13:05
lubię fasolkę

zuzanna6

19.02.2011 12:07
Proste ,a jaie smaczne.

jasiek

15.02.2011 23:49
coś nie tak ze skladnikami

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat