Składniki:
obgotowane środki z główek kapusty - zostały mi po robieniu gołąbków | 2 |
strąka papryki czerownej i zielonej | po 1/2 |
lekko czubate łyżki masła | 3-4 |
czubata łyżeczka mąki | 1 |
czubata łyżka posiekanego koperku | 1 |
obgotowane środki z główek kapusty - zostały mi po robieniu gołąbków | 2 |
strąka papryki czerownej i zielonej | po 1/2 |
lekko czubate łyżki masła | 3-4 |
czubata łyżeczka mąki | 1 |
czubata łyżka posiekanego koperku | 1 |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: