szynka krostoszynska z ostra pasta.

szynka krostoszynska z ostra pasta.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka surowa wędzona

  • papryczka pini pini

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

szynke pokroic w plastry.PASTA: posiekac papryczki i ceule w drona kosteczke ,wszystko wymieszac z twarozkiem ,doprawic sola i bialym pieprzem.nastepnie trzeba nalozyc paste na plastry szynki i zwinac w rulony.podawac z swiezym chrupiacym pieczywem.

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia21

23.01.2012 11:32
mmmm

Emilia21

23.01.2012 11:32
mmmm

Kate131

20.03.2011 12:08
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat