Łatwe bezy

Łatwe bezy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 6 białek

  • 160g cukru

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białka wbić do suchej miseczki i ubić z 1/3
cukru na sztywną pianę. Następnie wsypać
resztę cukru delikatnie ubijając. Na blasze
wyłożonej papierem wyciskamy szprycką
beziki. Pieczemy około 45 minut w średnio
nagrzanym piekarniku.

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Reda

23.01.2012 04:10
super

gusia1000

20.10.2010 17:44
Pewnie, można szybko zrobić coś słodkiego.

christopher1

27.08.2010 22:11
Faktycznie łatwe i szybkie w przygotowaniu

Margo1

26.08.2010 09:25
Takiej słodyczy nie robiłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat