krem do orzechowca

krem do orzechowca

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko ugotowane

    2 szklanki
  • budyń dr.oetkera

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

budynie rozrobić z odrobiną mleka. ugotować gesty budyń gdy będzie zimny dodać 1.5 łyżki cukru pudru 1/2kostki KASI 1/2kostki masła exra 3 żółtka
dobrze rozmiksowac wyłożyć na suchy placek na masę polożyć placek z orzechami. wstawić do zimnego miejsca

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

BozenA

09.05.2012 12:41
mmm

BozenA

09.05.2012 12:41
mmm

jolaxa

10.06.2011 23:04
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat