Paluszki rybne z Portoryko

Paluszki rybne z Portoryko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z ryby

  • adobo

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 90 dag filetów z morskiej ryby, 1 łyżka Adobo, 3 szklanki oleju kukurydzianego, 1 rozkłócone jajko, półtorej szklanki tartej bułki, półtorej szklanki mąki.

SPOSÓB WYKONANIA: Filety pokroić na kawałki 6 x 1,5 cm. Doprawić Adobo. Panierować w jajku, bułce tartej i mące. Smażyć na złoto.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Karolina92

14.11.2010 11:57
gdzie mozna dostac adobo?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat