Koreczki w sam raz na zagrychę do wódeczki :)

Koreczki w sam raz na zagrychę do wódeczki :)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa wiejska

    40 dkg
  • żółty ser

    40 dkg
  • pieczarki marynowane

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbaskę kroimy w plasterki, ser na równe kwadraty wielkości ok. plasterka kiełbasy a pieczarkę pozostawiamy w całości bądź przekrawamy na pół, ale tylko jeśli jest naprawdę duża. Nabijamy na wykałaczki w kolejności na dół plaster kiełbasy, na to ser a na górę pieczarka. Smacznego.

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat