Rolada z szynki i sera

Rolada z szynki i sera

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    30 dag
  • szynka

    30 dag
  • ogórek kiszony

    5-6 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser żółty wkładamy do garnka z wodą i gotujemy, aż będzie miękki ok 60-90 min. Gotowy ser rozwałkowujemy na folii. Na rozwałkowany ser nakładamy plasterki szynki jeden obok drugiego, a następnie ogórka kiszonego. Zwijamy jak roladę i wkładamy do lodówki na 12 godzin. Gotową roladę kroimy w plasterki i podajemy jako przystawkę. Smacznego !!

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

08.05.2013 23:50
na pewno wygląda bardzo efektownie :)

Marzena40

03.03.2011 08:52
prosto i szybko....pycha

Agnieszka191

26.09.2010 00:02
Lubie takie jedzonko

IlonaAlbertos

28.07.2010 00:27
Bardzo je lubię :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat