Roladki na ostro

Roladki na ostro

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • keczup

    2 łyżki
  • kilka korniszonów lub słoik marynowanych pieczarek

  • natka pietruszki

  • ser żółty

    20 (plastry)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser pokroić w długie szerokie paski. Każdy z nich smarować sosem , ułożyć korniszon lub grzybek, zwijać ruloniki, spiąć wykałaczką i ułożyć na półmisku przybranym gałązkami natki pietruszki.

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat