Boczek pieczony

Boczek pieczony

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • surowego chudego boczku

    80 dag
  • soli czosnkowej Prymat

    2 łyżeczki
  • rosołu wołowego KUCHAREK

    0,5 szklanki
  • majeranku Prymat

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek opłukać, osuszyć, skórkę naciąć w kratkę, a cały boczek natrzeć solą czosnkową i majerankiem. Następnie włożyć do brytfanny, podlać rosołem i piec przez 40-60 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 185°C.

Aktualności

Komentarze (38)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

30.11.2012 16:46
świetny pomysł;]

Pani Domu

06.10.2012 10:33
apetycznie wygląda

Pani Domu

06.10.2012 10:33
apetycznie wygląda

berys18

05.08.2012 17:08
smakowicie wygląda

1j1o1l1a1

26.07.2012 16:15
smaczny1 zwłaszcza chudy :)

eewelina

14.07.2012 01:07
szkoda, że takie niezdrowe

berys18

07.05.2012 22:10
apetyczny

berys18

07.05.2012 22:10
apetyczny

berys18

07.05.2012 22:10
apetyczny

evita0007

27.06.2011 15:10
ale boczuś,mmm pychotka :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat