Sos tatarski Grażyny :

Sos tatarski Grażyny :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1 szklanka majonezu

  • 1 szklanka kwaśnej śmietany 18 %

  • 1 szklanka pokrojonych w drobną kostkę korniszonów

  • 1 szklanka drobno pokrojonych grzybków marynowanych

  • 4 łyżeczki musztardy

  • 4 łyżeczki cukru

  • 1 łyżeczka soli

  • 1 łyżeczka pieprzu mielonego

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać ze sobą . Doprawić do smaku . Zostawić na kilka godzin by się ,, przegryzły „. Zachowuje świeżość w lodówce ok. tygodnia .

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat