Zupa serowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rosołowa

    1 kostka
  • serki topione

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1 kostka rosołowa na 0,5 litra wody.
Do wody wrzucić kostki rosołowe. Dodać ser, ciągle mieszając. Gotować 3 minuty. Zupę serową podawać na gorąco posypaną zieloną pietruszką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
maciek7 15.01.2012 17:38
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat