Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • marchewka

    2 szt
  • natka pietruszki

    0,5 łyżeczki
  • koperek

    0,5 łyżeczki
  • majonez

    2-3 łyżki
  • jabłko

    1 szt
  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską opłukać, pokroić wg. uznania. Marchewkę oraz jabłko obrać i opłukać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. wszystkie składniki wymieszać w misce doprawić solą i pieprzem dodać majonez, oraz natkę pietruszki i posiekany koperek, wymieszać.
Smacznego:))

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 04.06.2014 14:48
smaczny dodatek do obiadu
misia53 04.06.2014 13:11
lubię taką ,chociaż unikam majonezu
pestka 04.06.2014 11:58
pyszna surówka do obiadu
halinah 04.06.2014 10:37
apetyczna :)
Sylwia26 04.06.2014 10:04
apetycznie wygląda
pajbek 04.06.2014 09:43
Taką lubię :-)
Mira85 04.06.2014 09:19
świetny przepis
Konczi 04.06.2014 09:04
pyszna jest :) wygląda super !
dodi 04.06.2014 08:55
lubię bardzo
IlonaAlbertos 04.06.2014 08:55
Wygląda wspaniale.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat