Sałatka z czerwona fasolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czerwona fasolka konserwowa

    400 g
  • ananas z puszki

    400 g
  • ser żółty

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przepłukana fasolę przełożyc do miski, dodac pokrojony w kostkę ser oraz ananasa odsaczonego i pokrojonego w kostkę. Jogórt wymieszac z taką sama ilością soku z ananasa, dodac sól, pieprz i oregano. Polac sałatkę i dokładnie wymieszac. Schłodzic przed podaniem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 19.04.2013 10:58
chyba takiej nie jadłam
agata1722 15.07.2011 12:13
szybka kolacja
buksiak12 29.09.2010 11:59
super
Allice 17.06.2010 07:57
Bardzo smaczna.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat