Penne z miętowym pesto

Penne z miętowym pesto

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • penne

    250 g
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Penne z miętowym pesto

Wstawiamy wodę, solimy dopiero jak się zagotuje. Wrzucamy makaron i gotujemy al dente. Ja kupuję makaron z mąki durum.

Odlewamy wodę i makaron mieszamy z pesto

Przepis na pesto miętowe: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/242593/pesto-mietowe.html

Ozdabiamy serem i gałązką wybranych ziół.

SMACZNEGO !

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Pietruszka 17.08.2012 12:16
super smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat