Penne z miętowym pesto

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • penne

    250 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wstawiamy wodę, solimy dopiero jak się zagotuje. Wrzucamy makaron i gotujemy al dente. Ja kupuję makaron z mąki durum.

Odlewamy wodę i makaron mieszamy z pesto

Przepis na pesto miętowe: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/242593/pesto-mietowe.html

Ozdabiamy serem i gałązką wybranych ziół.

SMACZNEGO !

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pietruszka 17.08.2012 12:16
super smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat