Paszteciki z ryb

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryby

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczupaka lub okonia pokroić drobno, posolić i usmażyć z drobno siekaną cebulą. Następnie jeszcze raz drobno posiekać, dodać pieprzu , dwa ugotowane na twardo jaja. Wszystko to poukładać na krążki wycięte szklanką z ciasta. Przykryć pozostałymi krążkami i upiec

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 22.06.2012 08:50
pycha
kielcok1 18.12.2011 15:11
smaczne
rakow2 12.05.2011 19:42
musi być dobre
IlonaAlbertos 02.05.2010 21:52
Reniu jakie ciasto powinno być tu użyte? Niestety \"pozjadało\" składniki, a chętnie skorzystałabym z przepisu.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat