Pasta serowo-rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • opakowania serka wiejskiego

    2
  • wędzonej ryby,np makreli

    250 gram
  • łyżeczki przecieru pomidoroweg

    2
  • pęczek natki pietruszki

  • sól, piperz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serek wiejski i rybę(wcześniej obraną z ości) zmiksować na jednolitą masę. Dodać przecier pomidorowy i pokrojoną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem- do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
traktorek 24.02.2011 10:34
pyszne
Damian19 14.12.2010 08:54
przyda sie
Katarzyna/kate1980 20.11.2010 14:18
uwielbiam takie połączenia
accee 19.11.2010 18:55
Super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat