Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

opakowania serka wiejskiego 2
wędzonej ryby,np makreli 250 gram
łyżeczki przecieru pomidoroweg 2
pęczek natki pietruszki
sól, piperz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-rybna

Serek wiejski i rybę(wcześniej obraną z ości) zmiksować na jednolitą masę. Dodać przecier pomidorowy i pokrojoną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem- do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 24.02.2011 10:34
pyszne
Damian19 14.12.2010 08:54
przyda sie
Katarzyna/kate1980 20.11.2010 14:18
uwielbiam takie połączenia
accee 19.11.2010 18:55
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak