mrożone mandarynki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mandarynki duże

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mandarynki wydrążyć . Tłuczkiem wyciśnąć sok. Jabłko zetrzeć na tarce dodać do mandarynek i wymieszć .Włozć do maszynki na lody lub do zamrażąlnika . Zamrażać jak lody

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat