Malinowy pącz

Malinowy pącz

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wino czerwone

    500ml
  • syrop malinowy

    150ml
  • arak

    50ml
  • herbata

    800ml mocna i gorąca
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Malinowy pącz

Herbatę wymieszac z winem i syropem, przykryc i podgrzewac nie dopuszczając do zagotowania. Zdjąc z ognia, wlac arak i zaraz podawac.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Margo1 19.04.2013 10:59
podoba mi się
iknkirke 23.10.2011 19:19
fajne
Krzysztof42 23.10.2010 16:46
\"pącz\"(!?) dobry pączek jeszcze lepszy
Allice 17.06.2010 07:56
Bardzo dobry pącz.
Mariposas 19.05.2010 12:33
Coś pysznego na mroźne wieczory

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat