Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOTLETY BARANIE Z RUSZTU Z MASŁEM CZOSNKOWYM

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kotlety z udźca baraniego
olej sojowy
masło czosnkowe

Przepis i sposób przygotowania na: KOTLETY BARANIE Z RUSZTU Z MASŁEM CZOSNKOWYM

Z udźca baraniego wykroić kotlety, lekko rozbić, namoczyć w oleju i smażyć na gorącym ruszcie ok. 7 minut z każdej strony. Wyrobić masło czosnkowe.
Na każdy upieczony kotlet położyć po łyżce masła czosnkowego.

SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 06.02.2012 11:00
szczerze nigdy nie jadłam baraniny, ciekawe jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak