Kiełbasa zasmażana z kapustą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa zwyczajna

    4 szt
  • kapusta kiszona

    300 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę nacinamy, smażymy na patelni do zarumienienia. Dodajemy kapustę kiszoną lekko pokrojoną (aby się tak nie ciągnęła) dusimy pod przykryciem ok 10-15 min.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Betka 24.07.2012 08:35
super;)
Renata22 26.06.2012 00:15
moje smaki
Kuchareczka2 20.03.2012 10:34
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat