jajka z rybą w majonezie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajek

    10
  • konserwa rybna w pomidorach

  • 300 ml śmietany 18%

  • 4 łyżki musztardy stołowej

  • 3 łyżeczki cukru

  • 1/2 łyżeczki soli

  • 1/2 łyzeczki pieprzu

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka ugotawać na twardo , zimne rozciąć na połowe , wydrążyć żółtka, dać do talerza , dodać konserwę rybną troszkę soli i pieprzu do smaku, wydusić widelcem aby powstała jednolita masa. napełnic białka farszem , zrobić majonez : dać do miseczki śmietanę , musztarde, cukier, pieprz, sól, wymieszać dokładnie i polać jajka.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Rybciia 09.04.2013 09:17
to coś dla mnie :-)
miki47 28.09.2012 18:15
pychA
Robert10 10.08.2012 22:24
smaczne
gusia1000 12.01.2011 00:12
Dobre jedzenie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat