FLUT

FLUT

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białego wytrawnego wina musują

    35 ml
  • soku z pomarańczy

    60 ml
  • soku z cytryny

    20 ml
  • kropli syropu grenadine

    8 kropla
  • brandy morelowa

    35 ml
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania FLUT

Sok z pomarańczy, cytryny, syrop grenadine i apricot brandy wlewać do wysokiego kieliszka. Starannie wymieszać łyżeczką barową. Następnie uzupełnić kieliszek do 3/4 wysokości winem musującym.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

malaczarna23 22.01.2012 09:41
musi być wysmienite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat