Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z sezamem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 100 gram
masło klarowane 1 łyżeczka
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku
sezam łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z sezamem

Fasolkę szparagową obcinamy z końcówek i gotujemy ok 15 minut w lekko osolonej wodzie. Na patelni rozpuszczamy masło klarowane i wrzucamy na nią ugotowaną fasolkę. Posypujemy odrobiną soli ziołowej i posypujemy sezamem. Podsmażamy ok. 2 minuty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 09.06.2015 08:11
fajny pomysł na fasolkę
ilka01 11.05.2015 10:34
wygląda super :)
Konczi 11.05.2015 09:07
pysznie wygląda
AgaS10 11.05.2015 09:00
lubię fasolkę ale nigdy nie robiłam z sezamem:)
Damiano
Damiano 11.05.2015 08:43
na pewno smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak