Domowa bita śmietana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietanki kremówki

    0,5 l
  • cukru

    3 łyżki
  • cukru waniliowego

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do mocno schłodzonej śmietany dodać cukier i cukier waniliowy. Ubijać do momentu, gdy śmietana stanie się puszysta.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smile 15.03.2012 12:05
prosta a jaka smaczna:) nawet bez dodatków
agata1722 10.02.2012 21:39
rewelacja
iza15 17.01.2012 17:33
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat