Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciasto puszek ,,pianka"

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko skondensowane 1 puszka
galaretki 3

Przepis i sposób przygotowania na: ciasto puszek ,,pianka"

2 galaretki przygotować z mniejszą ilością wody 0,5 szkl. dwie odstawić do lodówki i pokroić w kostkę.Mleko schłodzić wlać do miski i miksować 3 min.wlewając po trochu galaretkę i ciągle miksować,galaretka żeby nie zgęstniała 1,5 szkl.wody.Do gotowej pianki wsypać pokrojoną galaretkę lub owoce (banany,brzoskwinie).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak