bordowa jagoda

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraczki

    2 kg
  • czerwone porzeczki

    35 dag
  • sól, cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

buraki obrać i wycisnąć sok w sokowirówce porzeczki przetrzeć przez sito i wymieszać z sokiem buraczanym i doprawić do smaku schłodzić

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Tomasz17 19.09.2011 08:45
ciekawe
Juleczka20 21.08.2011 09:32
super
Juleczka20 21.08.2011 09:32
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat