Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Apres-Ski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wódka 20 mililitrow
perenodu 20 mililitrow
Zielony creme de menthe 10 mililitrow
Musująca lemoniada 120 mililitrow

Przepis i sposób przygotowania na: Apres-Ski

Wstrząsnąć pierwsze trzy składniki w shakerze z lodem i przelać przez sitko do wysokiej szklanki z dwiema kostkami lodu. Dodać lemoniadę. Udekorować gałązką mięty i plasterkiem cytryny.

Kuchnia Hiszpańska ;P

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 04.05.2012 14:07
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak