Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Apres-Ski

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wódka
20 mililitrow
perenodu
20 mililitrow
Zielony creme de menthe
10 mililitrow
Musująca lemoniada
120 mililitrow

Przepis i sposób przygotowania na: Apres-Ski

Wstrząsnąć pierwsze trzy składniki w shakerze z lodem i przelać przez sitko do wysokiej szklanki z dwiema kostkami lodu. Dodać lemoniadę. Udekorować gałązką mięty i plasterkiem cytryny.

Kuchnia Hiszpańska ;P

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 04.05.2012 14:07
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak