Apres-Ski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wódka

    20 mililitrow
  • perenodu

    20 mililitrow
  • Zielony creme de menthe

    10 mililitrow
  • Musująca lemoniada

    120 mililitrow
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wstrząsnąć pierwsze trzy składniki w shakerze z lodem i przelać przez sitko do wysokiej szklanki z dwiema kostkami lodu. Dodać lemoniadę. Udekorować gałązką mięty i plasterkiem cytryny.

Kuchnia Hiszpańska ;P

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Misiakova 04.05.2012 14:07
pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat