Czasami urządzamy w domu, w restauracji, w wynajętej sali chrzciny, komunię, wesele, 18 - nastkę, wieczór panieński itd. Zastanawiamy się co podać na naszą imprezę, jak ułożyć menu na 20 osób, a jak na 150 osób. Co zamówić w lokalu którego kuchnia posiada piec konwekcyjny, a co w kuchni tylko z piekarnikiem. Co zrobić, żeby wszyscy goście byli zadowoleni, otrzymali gorące dania we właściwej kolejności. Jak nie dopuścić do nadmiaru jedzenia, które pozostaje z imprezy i odgrzewamy je jeszcze przez tydzień. Obecnie jestem na emeryturze, posiadam bardzo duży zestaw jadłospisów na każdą imprezę, ułożonych przeze mnie, którymi chętnie się podzielę. Oczywiście postaram się przybliżyć też różne problemy, którym można w bardzo prosty sposób zaradzić. Każdy jadłospis można modyfikować, ale schemat już jest. Mogę również przybliżyć, sposób obliczania, oczywiście uproszczony, potrzebnego towaru na imprezę. Jeżeli będzie zainteresowanie tym tematem, to mogę zacząć od grudnia. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i oczekuję odpowiedzi, od zainteresowania uzależniam podjęcie tego tematu. Christopher.