Filozofia smaku - nowa książka Teo Vafidisa już w sprzedaży!
Inne

Filozofia smaku - nowa książka Teo Vafidisa już w sprzeda...

18.05.2017

Grecy słyną ze swojego sposobu bycia, temperamentu, antycznej kultury, tradycji, ale przede wszystkim – kuchni. Delikatne mięsa, wyborne ...

„Doradca Smaku express” – nowy program kulinarny na antenie TVN i TTV!
Inne

„Doradca Smaku express” – nowy program kulinarny na anten...

16.05.2017

Już od 15 maja będzie można obejrzeć zupełnie nowy program „Doradca Smaku express”. Każdy odcinek to zupełnie inna, trwająca zaledwie 40...

Doradca Smaku express: Domowy hummus z pastą z suszonych pomidorów, odc. 1
Inne

Doradca Smaku express: Domowy hummus z pastą z suszonych ...

15.05.2017

Hummus to potrawa pochodząca z Libanu. Do niedawna popularna była tylko na Bliskim Wschodzie, dziś z powodzeniem podbija podniebienia Eu...

Filozofia smaku według Teo Vafidisa
Inne

Filozofia smaku według Teo Vafidisa

12.05.2017

Nowy program kulinarny "Filozofia smaku" to niezwykła podróż Teo Vafidisa przez wspaniałe smaki, bogatą kulturę i zapierające dech w pier...

Doradcy Smaku Miesiąca w maju
Inne

Doradcy Smaku Miesiąca w maju

04.05.2017

Pora docenić najlepszych i najbardziej aktywnych miłośników gotowania. Cieszę się, że w kwietniu tak chętnie dodawaliście przepisy i dzie...

Fiołek na talerzu. Jak wykorzystać w kuchni jadalne kwiaty?
Inne

Fiołek na talerzu. Jak wykorzystać w kuchni jadalne kwiaty?

24.04.2017

O tym, że fiołki to kwiaty jadalne o wyjątkowo słodkim aromacie wiemy już od dawna. Ich delikatna, owocowa woń sprawia, że z przyjemności...

Mistrzowie Smaku – zakończenie akcji
Inne

Mistrzowie Smaku – zakończenie akcji

09.04.2017

Drodzy Doradcy, w tym miesiącu po raz ostatni zostało wybrane grono Mistrzów Smaku, którzy mają dostęp do oceny wszystkich przepisów w se...

Kwietniowy Katalog Nagród
Inne

Kwietniowy Katalog Nagród

03.04.2017

W Katalogu Nagród pojawiły się nowe nagrody w Pakiecie Standard. To świetna okazja, aby uzupełnić swoje zapasy o sprzęty Beko. Żelazko, ...

Doradcy Smaku miesiąca w kwietniu
Inne

Doradcy Smaku miesiąca w kwietniu

03.04.2017

Czas docenić kolejnych miłośników gotowania, którzy w minionym miesiącu dzielili się z nami swoimi genialnymi pomysłami. Bardzo mi imponu...

Pomysły na pyszne wielkanocne jajka
Inne

Pomysły na pyszne wielkanocne jajka

29.03.2017

Święta tuż, tuż! To ostatni moment, aby ustalić wielkanocne menu i przygotować listę zakupów. Na pewno cześć z Was jeszcze się zastanawia...

Najbardziej uroczyste śniadanie w roku. Jak je przygotować?
Inne

Najbardziej uroczyste śniadanie w roku. Jak je przygotować?

28.03.2017

Jednym z najważniejszych momentów świąt wielkanocnych jest uroczyste śniadanie w Wielką Niedzielę. Zgodnie z tradycją spotykamy się wtedy...

„Kulinarny Talent 2017” już niebawem!
Inne

„Kulinarny Talent 2017” już niebawem!

27.03.2017

Prestiżowy konkurs pozwala odkryć wybitne zdolności wśród rozpoczynających życie zawodowe kucharzy do 23. roku życia. Jest to więc pokaz ...

Co przygotować na szybki i smaczny obiad?
Inne

Co przygotować na szybki i smaczny obiad?

27.03.2017

Nierzadko zdarza nam się zastanawiać, co przygotować na obiad, aby serwowane przez nas danie było nie tylko pyszne i zachwycało naszych b...

Pobierz najnowszy numer e-magazynu kulinarnego pełen wiosennych i wielkanocnych smaków
Inne

Pobierz najnowszy numer e-magazynu kulinarnego pełen wios...

24.03.2017

Wreszcie nadeszła długo wyczekiwana wiosna, a wraz z nią nowe, świeże i zielone! Chcieliśmy się podzielić z Wami naszą radością i zupełni...

Jak przygotować pyszne risotto?
Inne

Jak przygotować pyszne risotto?

20.03.2017

Risotto to włoska potrawa przygotowywana na bazie ryżu, bulionu i kilku smacznych dodatków. Z pozoru wydaje się dość skomplikowana, poni...

Dekoratornia Słodkich Zmysłów cukru pudru.
Inne

Dekoratornia Słodkich Zmysłów cukru pudru.

14.03.2017

Odkryj na nowo cukier puder. Usłysz go, patrz na niego. Zwróć również uwagę na jego zapach i smak.

Obiad po polsku, czyli jak urozmaicić tradycyjne kotlety schabowe?
Inne

Obiad po polsku, czyli jak urozmaicić tradycyjne kotlety ...

13.03.2017

Nawet tradycyjny kotlet schabowy można urozmaicić. Sposobów na to jest całe mnóstwo, a Anka1988 zdradza sześć swoich ulubionych. Zerknijc...

Lunch na piątek: Falafel z ciecierzycy
Inne

Lunch na piątek: Falafel z ciecierzycy

10.03.2017

Wiem, że są osoby, dla których posiłek bez mięsa, to posiłek stracony. A ja na przekór największym zwolennikom mięsnych potraw chciałbym ...

prymat