W siódmym odcinku poznacie cztery osoby, które miały niewielkie szanse, żeby zaprosić się na obiad. Nigdy się nie widziały i nic o sobie nie wiedzą. Poznają się w domu Iwony Olejniczak pierwszej uczestniczki i właścicielki firmy krawieckiej. Nowatorskie gołąbki, w jej wydaniu, będą próbowali przebić swoimi kulinarnymi pomysłami kolejni uczestnicy: Aleksandra Ziemińska-Stolarska doktorantka Politechniki Łódzkiej, Dariusz Górnik hodowca psów i kotów oraz Piotr Korczyński, menadżer do spraw rozwoju w firmie farmaceutycznej.
Ponadto poznacie pomysły na oryginalne kompozycje smakowe. Na stole znajdą się między innymi: sandacz w sosie szafranowym, polędwiczki toruńskie, zupa rybna podana w misie chlebowej i deser muśnięty truskawką.
Kto okaże się najlepszym strategiem? Komu puszczą nerwy? Kto kogo pokocha, i kto komu zajdzie za skórę?
Zapowiedź odcinka znajdziecie TUTAJ
Informacje pochodzą ze strony: www.ugotowani.plejada.pl